• sns03
  • sns02
  • sns01
  • company

Pengalaman 22 taun ing teknologi pemotongan laser

Anji Hongde Medical Products Co., Ltd. minangka perusahaan profesional peralatan medis. Perusahaan kita dununge ing - Anji sing wis kabiji ing Best City for Human Residence dening PBB kanggo lingkungane sing apik lan transportasi sing nyenengake. Cedhak banget karo kutha pelabuhan (adoh saka Shanghai rong jam, adoh saka Ningbo). Kondisi sing apik iki ningkatake pangembangan perusahaan kanthi cepet.

Pemasok Profesional lan Reliable kanggo Konsumsi Medis wiwit taun 2006