• sns03
  • sns02
  • sns01

MANUFAKTUR PROFRSSIONAL KANGGO DILARANG OLEH MEDIKAL DENGAN CERTIFIKAT CE FDA

Anji Hongde Medical Products Co., Ltd. minangka perusahaan profesional peralatan medis. Perusahaan kita dununge ing - Anji sing wis kabiji ing Kutha Best for Human Residence dening PBB kanggo lingkungan sing apik lan transportasi sing nyenengake. Cedhak banget karo kutha pelabuhan (adoh saka Shanghai rong jam, adoh saka Ningbo). Kondisi sing apik iki ningkatake pangembangan perusahaan kanthi cepet.

Pemasok Profesional lan Reliable kanggo Konsumsi Medis wiwit taun 2006