• sns03
  • sns02
  • sns01

Perban Crepe Katun 100%

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Barang Klip kanggo Murni Perban Crepe Katuns Roll
Materi Katun
Sertifikat CE, ISO13485, FDA
Tanggal Pangiriman 25 dina
MOQ 5000 ROLLS
Conto Kasedhiya
Ukuran (75g / m2) Gulung / CTN NW (KG) GW (KG) Ukuran Ctn (CM)
5 CM * 4,5M

720

12 13 54 * 52 * 34
7,5 CM * 4,5M 480 12 13 54 * 52 * 34
10 CM * 4,5M 360 12 13 54 * 52 * 34
15 CM * 5M 240 12 13 54 * 52 * 34
Karakteristik

1, Elastisitas sing apik lan permeabilitas sing apik

2, Udepresi niform, ora gampang geser

3, alus lan kepenak

4, fiksasi Splint lan proteksi sendhi sing tetep

Kauntungan

1. kualitas Tinggi & kemasan apik

2. Adhesi sing kuat, lem ora ana lateks

3. Macem-macem ukuran, materi, fungsi lan pola.

4.OEM

5. Rega sing luwih apik (kita minangka perusahaan kesejahteraan kanthi dhukungan pemerintah)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: