• sns03
  • sns02
  • sns01

Babagan Kita

Anji Hongde Medical Products Co., Ltd.minangka perusahaan profesional peralatan medis. Perusahaan kita dununge ing - Anji sing wis kabiji ing Kutha Best for Human Residence dening PBB kanggo lingkungan sing apik lan transportasi sing nyenengake. Cedhak banget karo kutha pelabuhan (adoh saka Shanghai rong jam, adoh saka Ningbo). Kondisi sing apik iki ningkatake pangembangan perusahaan kanthi cepet.

Perusahaan kami duwe Kelas 100,000 kamar sing resik, seri produksi canggih lan peralatan uji coba. Kita uga wis entuk sertifikat ISO13485, CE lan FDA. Sajrone pirang-pirang taun, masarakat Hongde negesake "integritas, kualitas, ilmiah lan inovasi kanggo nggawe merek" Hongde "luwih apik lan luwih apik. Produk utama yaiku perban POP, perban elastis, bantalan cor, perban perekat, perban fiberglass, kasa parafin, kit pertolongan pertama dll. Kanthi kualitas produk sing metu, pangiriman cepet banget lan layanan purna jual sing apik, kita menang akeh pangenalan pelanggan saka njero lan luar negeri. Merk Hongde bakal terus ningkatake teknologi produk lan kualitas kanggo nawakake produk lan layanan berkualitas tinggi kanggo para petugas kesehatan lan industri medis, lan ngupayakake dadi merek peralatan medis kelas pertama domestik.

Certificatec