• sns03
  • sns02
  • sns01

Depresi Lidah Bambu

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

100 pcs / box, 50 box / box, uga bisa disesuaikan miturut panjaluk pelanggan. Porthanghai utawa ningbo

Jumlah (Potongan) 1 - 50000 > 50000
Est. Wektu (dina) 30 Kanggo dirembug

1. Pring kualitas dhuwur Depresi Basa2. Pabrik langsung 3. Keamanan lingkungan. 4. Kerajinan permukaan pasir sing alus5. Ukuran khusus ing LOGO6. Sampel gratis, lan wektu timah 25 dina kanggo 1 × 40'HQ

DESCRIPTION pring Depresi Basa
MATERI pring
Katon Werna: warna alami
Lumahing: permukaan pasir sing alus
DIMENSI KALUBRAN Dawane 90-150mm, jembaré 16.5mm, kekandelan 1,9mm
ukuran beda kasedhiya
PAKET kemasan tas, kemasan kothak, kemasan karton

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK Gandhengane