• sns03
  • sns02
  • sns01

Gulung Kapas

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Barang Kanggo Pembersih Operasi Katun Medis Gulung Produk Bedah Klamben Barang Sekali Pakai Sugical
Materi Katun
Sertifikat CE, ISO13485, FDA
Tanggal Pangiriman 25dino
MOQ 1000 Gulung
Conto Kasedhiya
Ukuran (GW) / ukuran gulung Jumlah / CTN Ukuran karton
500g(10 * 30) 25gulung 51 * 30.5 * 51cm
454g(10 * 30) 25gulung 51 * 30.5 * 51cm
450g(10 * 30) 25gulung 51 * 30.5 * 51cm
400g(10 * 30) 25gulung 51 * 30.5 * 51cm
300g(8 * 25) 36gulung 48 * 25 * 48 cm
250g (8 × 20) 60gulung 60 * 32 * 42cm
200g (8 × 20) 100gulung 78 * 42 * 38 cm
150g (6,5 × 13) 100gulung 65 * 28 * 32.5cm
100g (6,5 × 13) 100gulung 65 * 28 * 32.5cm
50g (5,5 * 10) 200gulung 55 * 42 * 28cm
25g (5,5 * 7) 200gulung 55 * 42 * 28cm
Karakteristik

1,Katun sing nyerep 100%,Softandlongwhitefiber..

2,Tanpa obyek, reregetan, utawa obyek sadurunge;

3,Rasane ora nduwe roso.

4,digulung nganggo kertas utawa plastik transparan kanggo misah lipatan.

5,lapisan sing gampang ditrapake, ora ana asam, alkali lan kotoran sing mbebayani liyane

Kauntungan

1. kualitas Tinggi & kemasan apik

2. Adhesi sing kuat, lem ora ana lateks

3. Macem-macem ukuran, materi, fungsi lan pola.

4.OEM

5. Rega sing luwih apik (kita minangka perusahaan kesejahteraan kanthi dhukungan pemerintah)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK Gandhengane