• sns03
  • sns02
  • sns01

Topeng Wajah Anak Kartun Anak-Anak Kustom Kanthi Loop Telinga

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Jinis: topeng medis, Klamben lan Perawatan Bahan
Wong sing ditrapake: Kabeh
Standar: EN14683
Rating Filter: 98%
Papan Asal: Zhejiang, China
Jeneng: Hongde
Nomer Model: HD1016
Jinis disinfeksi: ora ana
Ukuran: 14,5 * 9.5cm, 12.5 * 9.5cm
Simpenan: Nggih
Beting: 2 taun
Sertifikasi Kualitas: CE ISO
Standar safety: EN14683
Klasifikasi instrumen: Kelas II
Bahan: kain sing ora ditenun + kain Meltblown + kain sing ora ditenun, kain non-tenunan + kain Meltblown + kain non-tenunan
Properti: Bahan & Aksesoris Medis
Werna: warna kasedhiya
Sertifikasi: ISO CE
Kapasitas: 600000 pcs saben dina
Pabrik: kasedhiya
OEM: kasedhiya

Sertifikasi Produk

 Disertifikasi CE. Ora valid saka 2020-01-10 nganti 2049-12-31

Kemampuan Pasokan

Kemampuan Pasokan: 600000 Potongan / potongan saben Dina

Kemasan & Pengiriman

Rincian Kemasan 50 pcs saben kothak, 1000 pcs saben karton
Pelabuhan Shanghai Utawa Ningbo
Wektu Utama:

Jumlah (Potongan) 1 - 5000000 > 5000000
Est. Wektu (dina) 10 Kanggo dirembug

 

 

 

 

 

 

 

Barang Topeng bocah
Materi kain sing ora dirajut + Kain leleh + kain sing ora ditenun
Sertifikat CE, ISO13485
Tanggal Pangiriman 20 dina
MOQ 10 karton
Conto Kasedhiya
Karakteristik 1. ora tetep ing kulit lan rambut. 2. Ora prelu pin lan klip 3. Werna populer kasedhiya
Pengepakan

pengepakan 50 pcs / kotak 1000 pcs / ctnmaterial lapisan 1: lapisan 25g pp non-anyaman2nd: lapisan 50g dilebur3rd lapisan: 220g jarum kain

H4deec71c10c948acb6ad2ea4340ee5af7
H65a492144a7e409b8c98cd01bd993039U
H49d64d0b55e94e85b5c2663c50a357e2L
Ha8ad6d26fbee461aa1257abf8d3a4cfar
H6d2deb0b40e648bf84242e42cc55fa1fp

  • Sedurunge:
  • Sabanjure: