• sns03
  • sns02
  • sns01

Gauze Roll

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Barang Roll Gauze Kelas Medis sing Harga Murah Kanthi Garis X-ray
Materi katun
Sertifikat CE, ISO13485, FDA
Tanggal Pangiriman 25 dina
MOQ 1000 ROLLS
Conto Kasedhiya
Ukuran (30g / m2) Gulung / CTN NW (KG) GW (KG) Ukuran Ctn (CM)
90CM * 91M-4ply

21

71x31x47cm
90CM * 91M-2ply babak 12 53x45x45cm
90CM * 91M-2ply bantal 20 53x45x45cm
90CM * 91M-zigzag 30 53x45x33cm
Karakteristik

1,Serap = 3-5s, putih = 80% A

2,Gauze roll bolong 7,9,11,13,17,20threads / cm2

3,Bolong 40s / 12 × 8,19 × 9, 20 × 12,19 × 15,24 × 20,26 × 18,30 × 20 lsp.

4,Ukuran barang: 91cmx5m, 91cmx50m, 91cmx100m, 36 "x6yards, 36" x100 yard etc.

5,Kanthi utawa tanpa sinar x bisa dideteksi.

6,Gaurze nggulung tampilan eksternal: bantal, zig zag, jinis bunder

7,Gulung jumbo kasa (bahan baku kasa): dilumuti lan ora dipasang

8,Tanggal Kadaluwarsa: 5 taun kanthi dudu steril

Kauntungan

1. kualitas Tinggi & kemasan apik

2. Adhesi sing kuat, lem ora ana lateks

3. Macem-macem ukuran, materi, fungsi lan pola.

4.OEM

5. Rega sing luwih apik (kita minangka perusahaan kesejahteraan kanthi dhukungan pemerintah)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: