• sns03
  • sns02
  • anji hongde medical company facebook

Makeup Pad

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag produk

Bantalan katun

Bahan

100% Katun, alus lan nyerep

Jinis

bunder, kothak

Dhiameter

5.6cm, 5.8cm, 6cm, 8cm, utawa bisa disesuaikan

Bobot

0,4g-0,6g saben potong

Packing

60pcs / tas, 100pcs / tas, utawa disesuaikan

OEM

customer'sdesigniswelcome

Aplikasi

ngresiki kulit, make-up, mbusak dandanan


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: