• sns03
  • sns02
  • sns01

Warta

  • 2014/10/15 Pameran Impor lan Ekspor China

    Pameran Impor lan Ekspor China minangka salah sawijining pameran paling wiwitan sing diikuti perusahaan, lan uga wiwitane trobosan utama. Pelanggan ing pameran kasebut njaga hubungan koperasi jangka panjang karo kita
    Waca liyane
  • Pameran Perawatan Kesehatan 2016/9/8 Afrika

    Perusahaan kita wis melu pameran perawatan kesehatan Afrika lan terus kontak karo para pelanggan lokal. Saiki, kita uga njaga kerjasama karo akeh pelanggan ing Afrika. Produk ekspor udakara 3 yuta dolar AS saben taun.
    Waca liyane
  • 2020/10/18 CMEF

    Perusahaan kita melu ing CMEF, luwih saka 100 item produk wis dipamerake, lan wis ditresnani pelanggan, lan kontak karo sawetara pelanggan lan melu kerja sama.
    Waca liyane