• sns03
  • sns02
  • sns01

Pameran Perawatan Kesehatan 2016/9/8 Afrika

Perusahaan kita wis melu pameran perawatan kesehatan Afrika lan terus kontak karo para pelanggan lokal. Saiki, kita uga njaga kerjasama karo akeh pelanggan ing Afrika. Produk ekspor udakara 3 yuta dolar AS saben taun.


Wektu kiriman: Dec-16-2020