• sns03
  • sns02
  • sns01

Klamben Adhesif Medis Surgical Non-Woven Wound

Katrangan singkat:

Jeneng Produk
Klamben Luka Adhesif Medis Bedah Non-Tenunan kanggo Rumah Sakit lan Farmasi
Materi
Katun 100%
Paket
1 pcs ing sak tas / Customized
Fungsi
1. Disinfeksi, nyuda pembengkakan, hemostasia, sterilisasi lan konsekuensi
2. Lapisan sing nyerep lan sithik banget
3. Aja lem simpul kanthi tatu
4. Nanggapi tanpa stimulasi kulit, tatu protèktif, nyuda kesempatan polutan
5. spons kemasan steril dikemas ing kantong sing mbukak luh / kupas.
6. Label pribadi Pelanggan kasedhiya

Spesifikasi
4cmx5cm, 6cmx7cm, 10cmx12cm, 15cx20cm, 10cmx25cm

Pitunjuk Kanggo Dienggo
1. Siapake tatu miturut protokol institusi. Ngidini kabeh solusi pembersih lan pelindung kulit supaya garing kabeh.
2. Kupas liner saka klamben, mbabarake permukaan adesif.
3. Ndeleng Situs liwat film banjur centhangake sandhangan kanthi tatu. Aja nganggo klamben sajrone aplikasi
4. Nyopot alon-alon pigura nalika nyepetake pinggiran klamben. Banjur lancar kabeh klamben saka tengah menyang pinggir nggunakake tekanan sing kuat kanggo nambah adhesi.


  • Klamben Luka Adhesif Medis Bedah:
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: