• sns03
  • sns02
  • sns01

Kaset Kinesio

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Barang tape otot
Materi Katun lan Spandeks / Non-tenunan
Sertifikat CE, ISO13485, FDA
Tanggal Pangiriman 20 dina
MOQ 5000 ROLLS
Conto Kasedhiya
Ukuran (30g / m2) Gulung / CTN NW (KG) GW (KG) Ukuran Ctn (CM)
2.5 CM * 4,5M 720

/

/ 56x33x47cm
5 CM * 4,5M 480 / / 56x33x47cm
7,5 CM * 4,5M 360 / / 56x33x47cm
10 CM * 4,5M 240 / / 56x33x47cm
Karakteristik

1, Wtahan ater

2, Elastisitas alus, nyaman lan bisa napas lan dhuwur

3, Ketegangan sing terus udan

4, Nyedhiyakake kompresi cahya, aplikasi supaya ora nglereni sirkulasi.

5, Werna lan ukuran bisa ngetutake panjaluk pelanggan

Kauntungan

1. kualitas Tinggi & kemasan apik

2. Adhesi sing kuat, lem ora ana lateks

3. Macem-macem ukuran, materi, fungsi lan pola.

4.OEM

5. Rega sing luwih apik (kita minangka perusahaan kesejahteraan kanthi dhukungan pemerintah)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: