• sns03
  • sns02
  • sns01

Perban Adhesif Non-Tenun

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Barang Perban Kohesif Non Woven Adhesive
Materi Katun lan Spandeks / Non-tenunan
Sertifikat CE, ISO13485, FDA
Tanggal Pangiriman 20 dina
MOQ 5000 ROLLS
Conto Kasedhiya
Ukuran (30g / m2) Gulung / CTN NW (KG) GW (KG) Ukuran Ctn (CM)
2.5 CM * 4,5M 720

/

/ 56x33x47cm
5 CM * 4,5M 480 / / 56x33x47cm
7,5 CM * 4,5M 360 / / 56x33x47cm
10 CM * 4,5M 240 / / 56x33x47cm
Perusahaan Kita Anji HongDe Medical Products Co., Ltd.minangka produsen produk ganti medis profesional ing China. Produk utami kalebu perban, perban elastis, perban gauze Plester bandage Paris (bandage POP), bandage elastis, bandage katun, bandage tubular (bandage polipropilena berkilau), seri gauze, padding cast lan plester splints.
Karakteristik

1, Wtahan ater

2, Elastisitas alus, nyaman lan bisa napas lan dhuwur

3, Ketegangan sing terus udan

4, Nyedhiyakake kompresi cahya, aplikasi supaya ora nglereni sirkulasi.

5, Werna lan ukuran bisa ngetutake panjaluk pelanggan

Kauntungan

1. kualitas Tinggi & kemasan apik

2. Adhesi sing kuat, lem ora ana lateks

3. Macem-macem ukuran, materi, fungsi lan pola.

4.OEM

5. Rega sing luwih apik (kita minangka perusahaan kesejahteraan kanthi dhukungan pemerintah)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: